suurennuslasi

Rakennuksen vaihtaessa omistajaa on myyjän ja ostajan oltava tietoisia talon kunnosta välttyäkseen yllätyksiltä. Näiltä yllätyksiltä voi välttyä teettämällä kuntoarvion. Se kertoo sinulle talon kunnon ja remontoimisen tarpeen myynnin hetkellä. Myyjälle arvio antaa turvaa jälkivaatimuksilta ja ostajalle luotettavan kuvan rakennuksen teknisestä kunnosta.

kerrostalo_mv

Taloyhtiöille ja isännöitsijöille tarjoamme palveluita projektikohtaisesti urakan kilpailuttamisesta aina luovutustarkastukseen asti. Hoidamme projektin viranomaisluvat ja -ilmoitukset. Dokumentointi on valmis arkistoitavaksi kun työ on luovutettu. Taloyhtiöille PTS suunnitelmat, energian kulutus ja hinta on hyvä tarkistaa vuosittain. Se kannattaa.

mitta_mv

Hyvä suunnittelu luo turvaa tulevaisuudessa sinulle ja talolle. Oikeat ratkaisut ja tekninen suunnittelu ovat lähtökohtia terveelle talolle. Oikeilla materiaalivalinnoilla voidaan säästää ja välttyä ongelmilta. Esimerkiksi lisälämmöneristyksessä on huomioitava rakennusfysikaalinen toimivuus . Samalla saat uuden energiatodistuksen.

talo_mv

Huolellisella valvonnalla varmistut rakentamisen ja remontoimisen aikana siitä että suunnitelmat toteutuvat ajallaan ja suunnitelmien mukaisesti. Useimmat rakennuksissa ilmenneistä piilovirheistä olisi ollut vältettävissä ammattitaitoisella valvonnalla. Rakentamisen ammattilaisena PiiriValvoja on sinun edunvalvojasi.