suojakartongit2_txt

Suojakartonkia on useita laatuja. Pinnoitettu kartonki kestää kosteutta ja kulutusta. Pinnoittamaton kartonki mahdollistaa alusrakenteiden kuivumisen. Molempia laatuja on useissa eri pintapainoissa. Lisäksi aaltopahvia käytetään yleisesti suojaukseen. Piiri toimittaa suojakartonkisi työmaalle tai myymälään haluamassasi leveydessä ja rullakoossa. Etiketin voit itse määritellä. Toimitamme suojakartongit lavoittain.

bitumipaperi_txt

Bitumipaperia käytetään lähinnä perinnerakentamisessa ja vanhojen talojen saneerauksessa. Sillä on pitkät perinteet rakentamisessa, tervapaperi nimi kulkee vieläkin sitkeästi tuotteen mukana. Bitumipaperi on tarkoitettu tuulensuojaksi rakennuksille. Bitumipaperin käyttö rakenteessa tulee aina varmistaa suunnittelijalta tapauskohtaisesti.

alumiinipaperi

Alumiinipaperia käytetään kohteissa jossa tarvitaan erityisominaisuuksia höyrynsululta. Tälläisiä kohteita ovat yleisesti saunat ja pesuhuoneet. Alumiinipaperi on tiiviimpi kuin höyrynsulkuna käytetty rakennusmuovi. Se kestää myös saunan korkeita lämpötiloja.

aluskate_txt.